Aranjamente de primavara

Desi se poate spune ca suntem inca in plina iarna ( cel putin acum cand scriem acest articol este sfarsitul lui ianuarie ) noi ne gandim deja la primavara 🙂

Totusi daca voi cititi aceasta postare in timpul altui anotimp, speram sa va placa aceste aranjamente si sa le aveti in vedere pentru primavara urmatoare 🙂 iar daca le cititi in perioada de iarna, atunci probabil veti impartasi sentimentul nostru de bucurie stiind ca in curand va veni primavara si la noi in „cartier” 🙂

Asa cum spune si titlul, astazi am ales pentru voi doua aranjamente de primavara, primul este realizat intr-un vas din lemn de bambus, cu lalele, minigerbera, anemone, solidago si frunze.

Af 1-8 martie minigerbera si lalele
Aranjament floral cu lalele, minigerbera, anemone, solidago si frunze

Cel de-al doilea aranjment floral de primavara este realizat intr-un vas ceramic, cu lalele, frezii, orhidee cymbidium, frunze si accesorii.

Aranjament 1-8 martie cu lalele, frezii si cymbidium
Aranjament floral cu lalele, frezii, orhidee cymbidium, solidago, frunze si accesorii.

Aceste aranjamente sunt potrivite si pentru perioada de 1-8 martie in cazul in care dorit sa surprindeti pe cineva drag cu un aranjament floral in perioada respectiva. Pentru detalii si informatii suplimentare va stam cu drag la dispozitie.

Lasă un comentariu